Ik kan niet inloggen

Wachtwoord vergeten?

Via deze link kan je je wachtwoord resetten. Voer hier het e-mailadres in dat je gebruikt om in te loggen op je Bullswap account. Wij sturen je een code waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Wanneer je te lang wacht kan de code vervallen. Je kan vanaf die pagina meteen een nieuwe code aanvragen.

Ik krijg een foutmelding

• Je werd nog niet goedgekeurd door de zaakvoerder/beheerder van je bedrijf.

Dit wilt zeggen dat een account voor je bedrijf reeds werd aangemaakt door een andere gebruiker. De beheerders van dit bedrijfsaccount moeten je eerst accepteren vooraleer je toegang krijgt tot het platform.

Neem dus contact op met je bedrijfsadmins of stuur ons een berichtje via de chat zodat we dit samen kunnen oplossen.

• Je e-mailadres en/of wachtwoord zijn niet correct.

Wanneer je niet zeker bent wat je wachtwoord was, kan je kan best je wachtwoord opnieuw laten instellen. Dit kan via deze link.

Moest je alsnog niet kunnen inloggen zou het kunnen dat je probeert in te loggen met het foute e-mailadres. Contacteer ons via de chat en we proberen dit samen op te lossen.