Waar vind ik mijn facturen terug?

Particulier:

Al je facturen krijg je toegestuurd via e-mail.

Daarnaast kan je ze steeds eenvoudig terugvinden onder account > facturen

Bedrijf

• Indien je voldoende rechten hebt kan je alle facturen steeds terugvinden onder Bedrijf > Facturen
  • Alle facturen worden sowieso gemaild naar het e-mailadres dat is opgegeven in Account > Facturatiegegevens
  • Indien gewenst kan je nieuwe facturen nog naar extra gebruikers laten versturen door
    1. De gebruiker de rechten "Alle bedrijfsfacturen ontvangen" geven in je Team
    2. De gebruiker in zijn eigen account de instelling te laten activeren "Ontvang alle facturen van je bedrijf" bij Instellingen.