[Pro] Huren zonder einddatum / automatisch verlengen

Deze instelling is enkel voor grotere klanten met een account manager en staat standaard uit. Ook geïnteresseerd in deze optie? Contacteer je account manager of [email protected].

Het is niet altijd eenvoudig om voor langere werven een einddatum te kiezen. Bovendien kan het vervelend zijn om telkens opnieuw een verlenging van je huurperiode aanvragen. Om dit probleem op te lossen maakt Bullswap het mogelijk om te huren met automatische verlenging.

Indien je deze instelling hebt, krijg je volgende optie tijdens bestellen:

Wanneer zonder einddatum is geselecteerd verandert het icoontje naar een doorstreepte zandloper.

Wanneer “zonder vaste einddatum” is geselecteerd vraagt het systeem automatisch verlengingen aan in jouw naam enkele dagen vooraleer de indicatieve einddatum is bereikt. Zolang de verhuurder hier steeds mee akkoord is kan je dus zorgeloos verder huren tot je het toestel niet langer nodig hebt. Je transactie wordt dus nooit meer automatisch afgemeld.

Let wel op: zonder einddatum huren is enkel mogelijk voor lange huurtransacties. Om die reden kan bij bestellen de einddatum automatisch verspringen naar de minimum einddatum voor onbeperkt huren.