Ik zie enkel een witte pagina

Zie je enkel nog een wit scherm? Probeer de volgende stappen te ondernemen tot het probleem is opgelost.

• Vernieuw de pagina door tegelijk op de Ctrl en F5 toets te duwen of door Ctrl in te duwen wanneer op het herladen icoontje van de browser wordt geklikt.
  • Verwijder je website cache door
    • Ctrl Shift Delete in te duwen
    • Duid Gecachte afbeeldingen en bestanden aan in het venster dat werd geopend
    • Klik op gegevens wissen (of iets gelijkardigs)
  • Vernieuw opnieuw de pagina door tegelijk op de Ctrl en F5 toets te duwen of door Ctrl in te duwen wanneer op het herladen icoontje van de browser wordt geklikt.
  • Indien het probleem zich nog steeds voordoet contacteer je ons best via de chat en we proberen je verder te helpen.