Multifactor-Authenticatie (MFA)

Het is mogelijk om je Bullswap extra te beveiligen met Multifactor-authenticatie (MFA)

Instellen

Dit doe je bij Account > Profiel.

Klik op Multi-factor authenticatie inschakelen. Volg de stappen zoals beschreven.

Om verder te gaan heb je een authenticatie app nodig zoals Google Authenticator, Microsoft Authenticator, of andere alternatieven die terug te vinden zijn in de Google Play Store of App Store op je smartphone.

Je opent deze app en zal een knop vinden waarmee je de getoonde QR-code kan scannen. Scan de code tot deze wordt herkend. Je Bullswap account wordt (onderaan) toegevoegd. Je zal zien dat er een zescijferige code bij staat.

Geef deze code in op de Bullswap website en klik op de knop die nu blauw is geworden.

Gebruiken

Vanaf nu zal je bij het inloggen steeds worden gevraagd om een code die automatisch elke 30 seconden wordt aangemaakt op je smartphone. Je opent hiervoor dezelfde app en typt de code opnieuw over die de app bij Bullswap is verschenen.

Geen toegang meer tot Authenticator app of account ontbreekt in app?

Je bedrijfsadministrators hebben de mogelijkheid om MFA opnieuw uit te schakelen. Dit kan via Bedrijf > Team. Hierna kan je MFA opnieuw activeren zoals hierboven beschreven.