Ik krijg te veel e-mails

We proberen je steeds zo goed mogelijk op de hoogte te houden, maar dat resulteert soms in een hoog aantal e-mails. Gelukkig is het echter wel mogelijk om dit (deels) te beperken.

In de tab Account > Instellingen vind je al je persoonlijke e-mail en notificatie instellingen.

E-mails stopzetten

Zoals je ziet in de screenshot kan je kiezen om een aantal type van e-mails stop te zetten door op de slider te klikken.

Verder zijn er ook nog bedrijfsgerelateerde e-mails die kunnen worden uit- of aangezet. Standaard staan deze uit. Het info icoontje geeft iets meer informatie over wat je juist moet verwachten.

Minder/meer offerte e-mails

Standaard komen extra offertes na 3 per aanvraag gebundeld op vaste uren. Is drie niet het juiste aantal dan kan je dit laten verhogen of verlagen via je account manager of de chat.

Alle order gerelateerde e-mails stopzetten

Sommige e-mails zijn normaliter (wettelijk) verplicht en zie je niet tussen de opties staan. (Bvb. orderbevestigingen)
Heb je echter meerdere accounts voor een bedrijf en krijgen zij ook deze e-mail, kan je toch je algemene e-mail instellingen laten uitzetten.

Contacteer hiervoor je account manager, stuur een berichtje in de chat of mail ons op [email protected]

Let op: dit is enkel mogelijk indien er minimum één account wel álle orderbevestigingen van je bedrijf krijgt.

Alle marketing e-mails stopzetten

Je kan je onderaan de e-mail normaal gezien ontvolgen/unsubscriben

Alternatief stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] en we halen je meteen uit onze mailinglijsten.