Problemen met registreren

Loopt er iets mis bij het registreren? Hieronder staan enkele tips bij vaak voorkomende problemen.

"Dit e-mailadres is al in gebruik"

Jij of iemand anders heeft al een account aangemaakt met dit e-mailadres. Wanneer je zeker bent dat het adres van jou is kan je best klikken op "Inloggen" en vervolgens op "wachtwoord vergeten" om je wachtwoord te resetten.

"Je wachtwoord is niet veilig genoeg. Te gelijkaardig aan je e-mailadres"

Voor je eigen veiligheid laten we niet toe om een wachtwoord in te stellen dat te sterk lijkt op je e-mailadres. Wijzig je gewenste wachtwoord naar iets anders en probeer opnieuw.

"Je wachtwoord is niet veilig genoeg. Je wachtwoord werd teruggevonden in een datalek"

Je wachtwoord is te vinden in een online databank. Omdat de kans daardoor groter is dat mensen ongeoorloofd toegang krijgen tot je account laten we dit wachtwoord niet toe. Gelieve een ander, veiliger wachtwoord in te stellen en probeer opnieuw.

Meer info over je gelekte wachtwoord lees je op https://haveibeenpwned.com/Passwords.

"Het ingegeven BTW-nummer is ongeldig"

Het in te geven registratienummer [BTW-nummer (BE, DE), KvK-nummer (NL), Siren/Siret (FR)] werd niet teruggevonden in de databank die we hiervoor aanspreken.

Controleer eerst of je het correcte nummer aan het gebruiken bent.

Wanneer je zeker bent dat je het juiste nummer gebruikt en toch niet verder geraakt, contacteer ons dan via de chat.

Soms duurt het sowieso even voor nieuwe bedrijven verschijnen in de bedrijvendatabank.

Staat je vraag niet bij deze antwoorden? Contacteer ons even via de chat en we proberen je verder te helpen!