Bedrijf met meerdere entiteiten

Bestaat je bedrijf uit meerdere ondernemingsnummers en mogelijk zelfs geregistreerd in verschillende landen? Dat hoeft geen probleem te vormen!

Wat betekent dit concreet?

Je kan als gebruiker gekoppeld worden aan meerdere "bedrijven". Dit maakt het mogelijk om te wisselen tussen de verschillende bedrijven.

Het is bovendien mogelijk dat sommige collega's niet tot alle bedrijven van je ondernemingsgroep behoren. Ook de rechten die een gebruiker heeft binnen een bedrijf kunnen wisselen per dochteronderneming. Op die manier kan je dus op een fijnmazige manier alle toegang tot Bullswap controleren en tegelijk ervoor zorgen dat facturen en dergelijke op de juiste plek aankomen.

Je kan ervoor zorgen dat facturatie en andere instellingen niet dezelfde zijn voor elke dochteronderneming.

Als je tot meerdere entiteiten behoort krijg je onderaan links te zien als welk bedrijf je acties bent aan het uitvoeren. Door op het driehoekje te duwen kan je wisselen van entiteit.

Ook tijdens het plaatsen van een nieuwe bestelling zie je als welke onderneming je een aanvraag bent aan het plaatsen en krijg je de mogelijkheid om te wisselen.

Hoe voeg ik een extra entiteit toe?

Op twee manieren kan je ervoor zorgen dat je als gebruiker voor verschillende dochterondernemingen bestellingen kan plaatsen.

• Je doet het zelf:
    Let op: dit is enkel mogelijk wanneer je nog niet alle bedrijfsleden hebt toegevoegd aan je bedrijf.
    1. Je logt uit op het platform of zoekt een collega die nog geen account heeft
    2. Je registreert een collega (ander e-mailadres) die nog geen Bullswap account heeft en gebruikt hierbij het ondernemingsnummer van de entiteit die je wilt toevoegen.
    3. Je navigeert naar de Team pagina
    4. Je klikt op "Teamlid toevoegen" en vult het e-mailadres in van je gebruiker op het originele bedrijf.
      Indien alles goed is verlopen hang je nu aan beide bedrijven en kan je bestellingen plaatsen voor allebei (zie hierboven).
    5. [Optioneel]
      • Je herhaalt de stappen 1-5 voor alle bedrijven die je wilt koppelen
      • Je voegt andere gebruikers toe aan de juiste bedrijven
      • Je wijzigt de rol en/of rechten van de teamleden
  • Je laat ons je bedrijven opzetten:
    Contacteer je account manager met de gegevens van de verschillende bedrijven waarvoor je bestellingen zou moeten kunnen maken. Ken je je account manager niet? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Nog andere specifieke eisen?

We proberen steeds mee te denken en kunnen vaak aan bijzondere eisen tegemoet komen. Contacteer zeker je account manager zodat we mogelijk tot een oplossing kunnen komen.